Click! Tour 2008 - známe výherce

Ve spolupráci s automobilkou Seat, společnostmi Samsung, Motorola, McAfee a distributorem baterií Konnoc firmou Pavexim jsme pro vás připravili velkou letní soutěž o ceny. V pěti lokalitách po celé České republice jste mohli najít vždy některou prázdninovou sobotu výrazně označený žlutý Seat Leon Cupra a kolem něj spolupracovnice našeho magazínu.
Pokud jste jim na místě odevzdali vyplněný kupón vystřižený z obálky Clicku 7 nebo 8/2008, mohli jste si na místě vylosovat drobnou cenu a zároveň automaticky postoupili do slosování o hlavní ceny, kterými jsou:
- zapůjčení vozu Seat Leon Cupra na jeden víkend
- pět digitálních fotoaparátů Samsung NV8
- pět mobilních telefonů Motorola U9

Navštívili jsme tato místa:
- 5. července 2008 - Máchovo jezero
- 12. července 2008 - vodní nádrž Lipno
- 26. července 2008 - Vranovská přehrada v rámci Vranovského léta
- 10. srpna 2008 - Praha (změna místo Třeboňska)
- 24. srpna 2008 - Praha (změna místo Brněnské přehrady)

Aktualizace 12. listopadu 2008
Losování proběhlo koncem října a z cen se mohou radovat následující výherci:
- jeden z pěti mobilních telefonů Motorola U9 obdržel Miroslav Frakowski (Brno), Radek Nejeschleba (Strážnice), Petr Brabemel (Praha 5), Pavla Boušková (Praha 9 – Klánovice) a Milan Hrach (Praha 9)
- jeden z pěti digitálních foťáků Samsung NV8 dostala Veronika Líbalová (Praha 7 – Holešovic), Alan Budil (Rakovník), Marcela Štrombachová (Šestanovice), Šárka Zavadilová (Brandýs nad Labem) a Hedvika Maliňáková (Čelákovice)
- a Seat Leon na víkend si užil Jinřich Stýblo z Poděbrad.


Úplná pravidla soutěže Click! Tour 2008
1. Obecná ustanovení
Vyhlašovatelem soutěže je Grafika Publishing, s. r. o. (dále jen Grafika), Nad Pentlovkou 4, 181 00, Praha 8, Česká republika. Veškerá komunikace mezi vyhlašovatelem a účastníkem soutěže musí probíhat v českém, slovenském nebo anglickém jazyce. Vyhlašovatel nemusí uchovávat dotazy účastníků soutěže a nemá povinnost na dotazy odpovídat. Účastníkem soutěže se může stát každá fyzická osoba, s výjimkou zaměstnanců společnosti Grafika a jejich rodinných příslušníků, zaměstnanců společností figurujících jako hlavní sponzoři soutěže a dále osob, které zajišťují tuto soutěž anebo osob spolupracujících přímo či nepřímo na realizaci soutěže. Za osoby nezletilé musí cenu převzít zákonný zástupce. Přihlášením do soutěže (vyplněním kupónu z obálky magazínu Click!), souhlasí každý účastník s těmito pravidly, zavazuje se je dodržovat a nejednat v rozporu s dobrými mravy a právními předpisy České republiky. Vyplněním kuponu účastník souhlasí s uveřejněním svého jména, příjmení a adresy v souvislosti se soutěží v magazínu Click! a dalších sdělovacích prostředcích.

2. Charakteristika a princip soutěže
Podmínkou pro zařazení do soutěže je vyplnění originálu kupónu otištěného na obálce magazínu Click! 7/2008 a 8/2008 a jeho odevzdání na předem vyhlášeném místě. Jiné formy zařazení do soutěže (poštou, e-mailem, telefonicky apod.) nejsou možné a budou ze soutěže vyřazeny. Do soutěže nebudou přijaty okopírované, upravené či jinak pozměněné kupóny. Každý účastník může vyplnit neomezený počet originálních kuponů. Soutěž trvá od 5. července 2008 do 24. srpna 2008. Jména vítězů budou zveřejněna v magazínu Click! 10/2008 a na internetových stránkách www.clickmag.cz. Soutěž je rozdělena na dvě na sebe navazující části:
a) Část 1. – spolupracovníci magazínu Click! navštíví během července a srpna 2008 vyhlášené lokality s jasně označeným vozem Seat Leon Cupra. Pouze do jejich rukou může účastník soutěže odevzdat vyplněné originály kupónů vystřižených z obálky magazínu Click! 7/2008 a 8/2008. Po odevzdání tohoto kupónu si účastník soutěže na místě vylosuje jednu ze základních cen (viz níže).
b) Část 2. – Vyhlašovatel po skončení soutěže vylosuje ze všech odevzdaných kupónů výherce hlavních cen (viz níže).

3. Lokality a termíny v nichž je možné odevzdávat soutěžní kupóny
- 5. července 2008, rekreační oblast Máchovo jezero, 472 01 Doksy
- 12. července 2008, rekreační oblast vodní nádrže Lipno, 382 26 Horní Planá, 384 62 Nová Pec
26. července 2008, rekreační oblast Vranovská přehrada, Vranovské léto, Camp Pláž, 671 02 Štítary
- 10. srpna 2008, rekreační oblast Třeboňsko, 379 01 Třeboň, 378 16 Lomnice nad Lužnicí, 373 41 Hluboká nad Vltavou
- 24. srpna 2008, rekreační oblast Brněnské přehrady, 635 00 Brno – Bystrc

4. Věcné ceny
Věcné ceny v soutěži se dělí na základní a hlavní ceny. Základní cenu si každý účastník po odevzdání kupónu vylosuje na místě. Hlavní ceny budou vylosovány po skončení Click! Tour 2008 v průběhu září 2008. Hlavní ceny budou předány vítězům v prostorách vydavatelství Grafika Publishing, s. r. o., Hálkova 2, 120 00 Praha 2, v provozních hodinách na základě pokynů, které vítězové obdrží e-mailem. Ceny je nutné vyzvednout nejpozději do 31. října 2008. Nevyzvednuté výhry propadají.
Seznam hlavních cen:
1. cena – Vyhlašovatel zapůjčí jednomu vylosovanému výherci vůz Seat Leon Cupra na jeden víkend (tzn. na sebe navazující sobotu a neděli). Termín zapůjčení bude stanoven po vzájemně dohodě mezi vyhlašovatelem a výhercem
2.–6. cena – Pět vylosovaných výherců obdrží digitální fotoaparát Samsung NV8.
7.–11. cena – Pět vylosovaných výherců obdrží moblní telefon Motorola U9.

5. Ochrana osobních údajů
Každý účastník soutěže poskytuje vyplněním kupónu vyhlašovateli výslovný souhlas se zpracováním osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, adresa a e-mail ve marketingové databázi vyhlašovatele. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání účastníkem. Souhlas může být kdykoliv bezplatně odvolán. Vyhlašovatel tímto informuje každého účastníka, který poskytl v soutěži svoje osobní údaje ke zpracování, o jeho právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000Sb., zejména o tom, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, účastník má právo přístupu k nim, a že má právo při porušení zákona obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů s žádostí o zajištění nápravy, jakož i o dalších právech vyplývajících z §11 a 21 uvedeného zákona. Souhlas ke zpracování
údajů může podle zákona kdykoliv odvolán.

6. Závěrečná ustanovení
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoliv bez udání důvodu předčasně ukončit, termínově přesunout nebo zrušit či změnit její pravidla. Vyhlašovatel si vyhrazuje ve sporných případech rozhodnout s konečnou platností dle vlastního
uvážení. Proti určení vítěze se nelze odvolat. Na věcné ceny z této soutěže neexistuje právní nárok a nelze se jejich vydání domáhat soudní cestou. Věcné ceny nelze vyplácet v hotovosti. Vyhlašovatel může věcnou cenu nahradit jinou cenou podobného charakteru. Účast v soutěži je dobrovolná a účastník svojí účastí v soutěži vyjadřuje svůj souhlas s jejími pravidly.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy a kde bylo vaše žluté autíčko včera, marně jsem ho hledala na u Brněnské přehrady :((( Hanka

Jiří Vítek řekl(a)...

Omlouváme se všem kdo hledali naše auto u Brněnské přehrady. Na poslední chvíli jsme změnili lokalitu opět na Prahu a okolí.

Anonymní řekl(a)...

a dají se vyplněné kuponky nejak zpetne uplatnit, kdyz jste na poslední chvíli změnili lokalitu a jeste v utery (26.8.2008) na netu svítilo ze budete (byli jste) na Brnenske prehrade? Hanka

Jiří Vítek řekl(a)...

Jsme si vědomi, že ke změně došlo na poslední chvíli. Kolegyně vás kontaktuje e-mailem a domluví se na podrobnostech.